Problems with the DVC Website


#1

Is anyone else having trouble logging in to the DVC member site?
We tried last night and tonight, and keep getting a “site not currently available” message.

[I]Prezcatz Paul[/I]


#2

I just logged in with no issues.


#3

Really??? Everytime we go to the member login page, it says the page is unavailable. We’re page refreshing, trying different links…This is frustrating!!!


#4

OK, very weird…

It wouldn’t work using Firefox, but had no problems with Internet Explorer.

???


#5

Have you cleared you cookies lately? I had a similar issue a year or more an ended up talking to tech support. They set me up with a new account after not being able to solve my mystery problem.


#6

I’ll try that. I was able to get in with IE, so I’m happy now.
Still weird, though…I’ve seen a few sites that don’t work in Firefox, but I’ve not had trouble with the Disney ones before.


#7

[QUOTE=Prezcatz;1014103]I’ll try that. I was able to get in with IE, so I’m happy now.
Still weird, though…I’ve seen a few sites that don’t work in Firefox, but I’ve not had trouble with the Disney ones before.[/QUOTE]

I used Firefox when I logged in last night, however, I have issues with Firefox from time to time. I can’t always get my gradebook to open in Firefox so I switch to IE and it opens with no problems.


#8

Just had a new error message whenI tried to log in this morning! It is saying I am logged onto another Disney site not affiliated with DVC and that I will have to log out there before I can log on to DVC.

Great.

I am not logged on anywhere at all. Any suggestions?


#9

[QUOTE=MissDisney;1015410]Just had a new error message whenI tried to log in this morning! It is saying I am logged onto another Disney site not affiliated with DVC and that I will have to log out there before I can log on to DVC.

Great.

I am not logged on anywhere at all. Any suggestions?[/QUOTE]

I got that same error message once! I had to call and have my password reset- I think that solved the problem. It didn’t make sense, but whatever they did worked.


#10

I just tried logging in and had no issue. Have you tried logging in lately?


#11

Just logged in perfectly. Weird.


#12

It was a site error. I called in to question it and the tech got the same message.